Een Belg in je team, altijd een goed idee

De kwaliteit van de Belgische arbeidskrachten staat internationaal hoog aangeschreven. Belgen zijn flexibel, innovatief en hebben een zeer oplossingsgerichte instelling. Een erkenning die we waarschijnlijk te danken hebben aan ons hoogstaand onderwijs- en opleidingsniveau.

Volgens internationale rapporten, onder meer van de Internationale Arbeidsorganisatie of de OESO, behoren de Belgische werknemers bij de productiefste ter wereld.

Een andere belangrijke troef van de Belgische werkkrachten is natuurlijk hun meertaligheid. Nederlands, Frans, Engels maar ook Duits worden in België vloeiend gesproken. In Brussel alleen al leven en werken meer dan 140 000 niet-Belgische Europeanen. Dit versterkt nog eens de meertaligheid van de arbeidskrachten die op de Belgische arbeidsmarkt aanwezig zijn.

Het Belgische sociale stelsel is zeker ook een aantrekkelijk element voor investeerders. Het staat borg voor sociale vrede en maakt het mogelijk om de loonkosten op middellange termijn gemakkelijk te berekenen. 

Meer informatie over Belgische arbeidskrachten vindt u op:

Niet gevonden wat u zocht?