Drie aantrekkelijke regio's

1 staat, 3 autonome gewesten

België is een federale staat. Het land bestaat uit drie gewesten: het Vlaams Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waals Gewest

Vlaanderen en Wallonië horen bij de meest aantrekkelijke regio's van Europa. Bij de grote Europese steden bevindt Brussel zich eveneens in de top-10 voor infrastructuur, levenskwaliteit en human resources. 

De gewesten beschikken over een grote autonomie. Dit maakt België tot een van de meest moderne staten ter wereld. De gewesten zijn onder meer bevoegd voor: handel, economie, tewerkstelling, industriezones, landbouw, milieu, …

Elk gewest voert een dynamisch en aangepast economisch beleid. Zij kunnen u gratis professionele en vertrouwelijke hulp bieden om uw bedrijfsproject te realiseren.

Het Vlaams Gewest

Vlaanderen ligt in het hart van de Europese koopkracht. Dankzij haar strategische ligging en topinfrastructuur is het een van de meest welvarende regio's van Europa.

 

 

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Brussel is de hoofdstad van België en van Europa en een van de meest kosmopolitische steden van het Europese continent. Het is de thuisbasis van de Europese instellingen en een vooraanstaand internationaal zakencentrum.

 

Het Waals Gewest

In Wallonië is ondernemerschap een tweede natuur. Deze regio doet er alles aan om bedrijven welkom te heten en om ze te helpen ontwikkelen.

Niet gevonden wat u zocht?